België

Soms vind je kortbij in eigen land heerlijke pareltjes. Hieronder een aantal plekken waar wij goeie ervaringen hadden.

Houffalize – Belgisch Luxemburg, aan de oevers van de Ourthe. Dat weekend had het net gesneeuwd en viel de natuur onder een magische witte gloed. Heerlijke eindeloze wandelingen, en uiteraard een welverdiend biertje uit de brouwerij Achouffe. Wij verbleven in een gezellig huisje met een zeer grote, volledig afgesloten tuin.

https://www.micazu.nl/vakantiehuis/belgie/ardennen/engreux/gite-le-jardin-5325/

Hechtel Eksel – Limburg.

Lanaken- Limburg: omdat ik familie heb wonen in Limburg en wij allen houden van heerlijk wandelen boekten wij een weekendje in deze gezellige boshut met ruime volledig afgesloten tuin. Wil jij ook wakker worden tussen de bomen aan de rand van het Nationaal Park ‘De Hoge Kempen’? Ga wandelen bij ‘Connectera’, het mooiste panorama van Vlaanderen.

https://www.airbnb.be/rooms/18091904?guests=1&adults=1

Olen- Kempense parel: wij gingen op Malamute weekend. Ja je leest het goed: een weekend vol malamute plezier! Maar de eerlijkheid gebied me om toe te geven dat ik nogal op mijn luxe ben gesteld. Dus in plaats van kamperen zochten wij een b&b in de buurt. Wat een ontvangst! Onze honden werden als koningen ontvangen, met een grote afgesloten tuin en zelfs verwelkomingssnoepjes! Leuke tuinstudio met tal van wandelmogelijkheden in de buurt. De gastvrouw runt trouwens ook haar eigen kapsalon & voetreflexology studio ‘La vie est belle’. Ideale bezigheid na die lange wandelingen.

https://www.airbnb.be/rooms/22502204?guests=1&adults=1