Blije viervoeters

Blije viervoeters

Onze wolfskees is getrimd door Els, en dit is mooi gedaan ! Wetende dat de hond een eigen willetje heeft en zich niet graag laat borstelen, laat staan trimmen.
Els heeft dit op een uitstekende manier aangepakt. Nog eens een dikke mercie hiervoor ! Dus als je iemand zoekt om je hond te laten trimmen, Els is de geknipte persoon. Doe zo voort !

Zelfs ons Filouke die normaal heel bang en teruggetrokken is, bloeide helemaal open bij Els ! Alle dagen wandelen, knuffeltjes,alle nodige aandacht …hij was er echt met zijn gatteke in de boter gevallen ! Hij gaat zeker nog terug naar Els en zijn 2 grote vrienden ! Het is een echte aanrader , een topadresje

Iedere dag werd ik netjes op de hoogte gesteld van wat mijn hond allemaal had uitgespookt, incl foto’s. Ze was duidelijke begaan met haar en gaf haar zelfs extra voeding toen ze niet goed at. Voor onze vakantie is onze hond gaan kennis maken gedurende een paar uurtjes en reeds van dat moment wist ik zeker dat ze in goede handen ging zijn. Iedere dag een leuke wandeling, een verkoelend zwembadje bij het warme weer, een slaapplaats in de slaapkamer naast de 2 eigen honden. Ik denk dat ik de perfecte oppas voor onze viervoeter gevonden heb.

Wij hebben genoten van ons verlof, en ons Liu, een Berner Sennen, duidelijk ook! Wanneer we haar gaan ophalen, zien we meteen dat ze een fijne tijd heeft gehad. Dat bleek ook al uit de leuke foto’s die we regelmatig kregen toegestuurd. Wij zijn zeer tevreden, en kunnen met een gerust hart naar onze volgende vakantie uitkijken, en Liu ook!! Tot in augustus!

Fantastic! We are absolutely happy with the care of our dog. Daily walks, lots of pictures, even grooming… In particular, our dog is not very animal friendly, but Els knew how to handle that part as well. Without any doubts, we would recommend her.