Op vakantie met je hond

Ook ik zwijm wel eens weg wanneer ik foto’s zie over het machtige New York, de ijslandse warmwaterbronnen waar mensen liggen te relaxen in een oase van rust of de eindeloze woestijnen van Dubai. Maar ik kan gewoon niet weerstaan aan die guitige snuitjes die me lief en lichtelijk onder dwang vragen: baasje, ik mag toch mee op avontuur?

Dus hebben wij onze manier van reizen aangepast: van luilekker op het strand, kuieren in de winkelstraat en ontbijtbuffetten om U tegen te zeggen zijn we geëvolueerd naar trekken door de bossen met een rugzak proviand, bergen beklimmen en hopen dat ze ons wat omhoog trekken, even pauze houden om uit riviertjes te drinken in plaats van dat lekker rosétje op een frans terras. 

Laat het meenemen van je hond je niet afremmen in je plannen, want geloof mij: reizen met honden brengt je op plaatsen waar je nooit dacht te komen, brengt je in situaties die je nooit zal vergeten, en bovenal: het brengt een dikke vette smile op jouw en je viervoeters snuit.